Роман ПОКОРА: “РОЗРАХОВУЄМО НЕ ЛИШЕ НА МОЛОДЬ”

Більше місяця тривала відпустка у футболістів МФК “Миколаїв”. Зігравши останній матч осінньої частини чемпіонату з ужгородським “Закарпаттям” 14 листопада, миколаївці зібралися разом знову лише минулої суботи. Перший день роботи, спрямованої на якісну підготовку до другого кола, складався з пробіжки, що проходила у розташованому неподалік головної спортивної споруди міста парку. В ній, окрім гравців, які є членами команди Романа Покори, брали участь і новачки, імена котрих головний тренер МФК “Миколаїв” із зрозумілих причин не поспішає називати.

– Говорити про нових гравців ще зарано, адже частина з них поки що перебуває у нас на оглядинах, а з іншими процес переговорів ще триває, – говорить наставник миколаївської дружини. – Можу лише сказати, що це переважно молоді футболісти з команд другої ліги, хоча маємо наміри поповнити склад і кількома досвідченими виконавцями. Переконаний, що вони значно підсилять усі ігрові ланки команди.

– Чи гратиме у Миколаєві Геннадій Щекотилін з одеського “Чорноморця”?

– Я зацікавлений у послугах цього, безперечно, висококваліфікованого гравця, однак все залежить від багатьох чинників. Утім, сподіваюся, що Геннадій і у весняній частині сезону зможе нам допомогти. В усякому разі, для цього ми докладемо максимум зусиль.

– Хто з футболістів залишив команду?

– Про факт, що вже здійснився, можу сказати лише щодо голкіпера Артема Штанька. Він вирішив спробувати сили у клубі вищої ліги – маріупольському “Іл-лічівці”.

– Які найближчі плани МФК “Миколаїв”?

– Працюватимемо у Миколаєві до 28 грудня. Потім футболісти зберуться разом уже в новому році. Перший тренувальний збір плануємо провести у Сваляві.

Источник: ukrainianfootball.com

Новости партнеров

Комментарии: