Товарищеский матч “Карпаты”-“Факел” завершился ничьей

Склад „Карпат”: Налєпа, Федорів, Пшеничних (Тимчишин), Іщенко, Петрівський, Лапко (Годвін), Шмаков (Бідловський), Кобін (Мартинюк), Сучков (Сворак), Батіста (Фещук), Ковєль (Платон).
У період паузи у національній першості, пов’язаної з виступом національної збірної України, львівські „Карпати”, нагадаємо, планували провести спаринг-поєдинок проти польського „Белхатува”. Проте у зв’язку з вірусною епідемією, яка вразила більше десятка провідних гравців „зелено-білих”, „Карпатам” не лише довелося пропустити поєдинок проти харківського „Металіста”, а й відмовитися від товариського матчу проти лідера польської першості.
Натомість сьогодні львівські „Карпати” зіграли перший поєдинок після сумнозвісної вірусної епідемії проти лідера групи „А” другої ліги чемпіонату України іванофранківського „Факела”. У матчі, що відбувся на стадіоні „Україна”, незважаючи на велику перевагу „зелено-білих”, так і не було забито жодного голу.
У першій половині гри хороші шанси відзначитися втратили Батіста та Ковєль (двічі). Особливо запам’ятався епізод, коли білоруський нападник „Карпат” зобов’язаний був забивати, проте змарнував вихід сам на сам з воротарем „Факела”. У другому таймі „карпатівці” втратили ще кілька реальних нагод, аби розписатися у воротах гостей. Зокрема, Руслан Платон влучив у поперечину. А найкращий момент карпатівці мали після того, як у штрафному майданчику івано-франківців порушили правила проти Шмакова, за що арбітр призначив пенальті. Проте удар Василя Кобіна з точки парирував голкіпер „Факела”, а на добиванні Руслан Платон був неточним. Отож, матч так і завершився з рахунком 0:0.

Источник: ФК “Карпаты” (Львов)

Новости партнеров

Комментарии: