Подготовка к ЕВРО-2012. Во Львове будут сносить жилые дома

“У Львові необхідно збудувати магістральні дороги та транспортні розв’язки, щоб вирішити транспортну проблему. Для цього необхідно знести кілька будинків, які знаходяться у межах “червоних ліній”. Йдеться про багатоповерхові будинки, а також про приватні будівлі. Держава повинна виплатити компенсацію людям, які живуть у цих помешканнях”, – повідомив сьогодні, 17 травня, головний інженер управління архітектури Львівської міської ради Олег Гримак.
За його словами, у межах підготовки до Євро-2012 необхідно буде знести кілька будинків на вул. Княгині Ольги та будинки № 58, 70, 76, 60 по вул. Луганській . “Ми хочемо забезпечити нормальний доїзд до стадіону на Стрийській, а також від аеропорту до залізничного вокзалу. Для цього ми повинні довести до магістральних параметрів вулиці Городоцьку, Луганську, Ряшівську до вулиці Наукової та збудувати там транспортні розв’язки. Крім того, транспортні розв’язки треба зробити на вулицях Кульпарківській-Науковій, Хуторівці-Стрийській”, – додав він.
За словами Олега Гримака, найгірше у цій ситуації власникам приватних будинків, які збудували свої помешкання самі, бо невідомо, чи їм компенсуватимуть вартість їх помешкань.

Источник: zaxid.net

Новости партнеров

Комментарии: