ЕВРО-2012. Черновецкий возглавит оргкомитет по подготовке и проведению турнира в Киеве

Київський міський голова Леонід Черновецький очолить Оргкомітет з підготовки та проведення в столиці матчів фінального турніру Євро-2012. Доручення створити відповідну структуру вже підписане. Про це повідомили в четвер, 21 червня, на нараді в Київській міській державній адміністрації, що проходила за участю директора Виконавчої дирекції «Євро-2012» Івана Федоренка. Головував на засіданні перший заступник мера Анатолій Голубченко, який виконуватиме обов’язки секретаря Оргкомітету.

Вимоги УЄФА
На початку наради Іван Федоренко нагадав присутнім основні вимоги УЄФА до країн-організаторів континентального футбольного свята. Втім, незабаром з’ясувалося, що чимало керівників міських управлінь досі не володіють матеріалами досьє українсько-польської заявки, наданих столичній владі заздалегідь.

Доручення Голубченка
Анатолій Голубченко доручив підлеглим протягом тижня опрацювати документи, що висвітлюють послідовність проведення організаційних заходів, та представити на наступній нараді плани конкретних дій. Ці пропозиції мають спрямовуватися на реалізацію всіх пунктів заявкової програми, враховувати терміни виконання завдань із зазначенням осіб, що безпосередньо відповідатимуть за їхнє дотримання.

Нова столична арена
Головний архітектор міста Києва Василь Присяжнюк продемонстрував учасникам зібрання схематичні плани місцевості, яка може бути відведена під спорудження нового стадіону. Найвірогідніше, арену зводитимуть або поблизу столичного іподрому, що дозволить створити в цьому районі сучасний спортивний комплекс, або ж на лівому березі Дніпра – поряд із станцією метро «Червоний хутір», будівництво якої ще триває.

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: