Товарищеский матч. Украина(U-19) – Белоруссия(U-19). Статистика матча


Укр-Бел(ffu.org.ua)Генеральною репетицією напередодні старту кваліфікації Євро-2008 (U-19) для української збірної став матч проти білоруських однолітків, який 13 жовтня відбувся в Чернігові. Підопічні Олександра Лисенка здобули впевнену перемогу − 4:1.

Відновлювальний режим

«Я задоволений тим, як ми виглядали у грі з білорусами, але залишився розчарований діями суперників. На жаль, гідний опір, на який я сподівався, гості не зчинили, − говорить Лисенко. − Збір не був тривалим, втім головне, що ми вперше провели повне медично-біологічне обстеження футболістів. У багатьох хлопців внаслідок щільного ігрового графіку виявлене перевтомлення, тому вони здебільшого проходили відновлювальні процедури».

 

Дніпропетровська рокіровка

За словами Лисенка, напередодні старту в кваліфікації склад збірної буде дещо скорегований. Так, форварда дніпропетровського «Дніпра» Євгена Коноплянку, скоріше за все, замінить його одноклубник і тезка Шахов − якщо він встигне відновитися після пошкодження. Крім того, до обойми повернено Ярослава Сворака з львівських «Карпат». Не вирішено остаточно й питання з київським динамівцем Денисом Гармашем, який не приєднався до партнерів з незрозумілих причин.

 

Відбір у Молдові

На першому етапі відбору чемпіонату Європи «синьо-жовті» опинилися в 11-й групі, матчі якої прийматиме Молдова. Разом з українцями та господарями тут також змагатимуться Азербайджан та Шотландія. До наступної стадії кваліфікуватимуться дві найкращі збірні від кожної з 12 груп, а також одна з команд, що посядуть треті місця. Далі, в еліт-раунді, буде створено сім квартетів, переможці яких здобудуть путівки до фінального турніру, що пройде в Чехії.

 

Клубні інтереси

19 жовтня в Тирасполі розпочнеться черговий збір наших юніорів, а вже 26-го на них чекає перший офіційний поєдинок − проти Азербайджану. До клубів вже надіслані відповідні виклики, проте чи всі збірники завчасно прибудуть до лав команди, поки не відомо. Адже до початку кваліфікації мають відбутися по два тури в турнірах національної першості.

 

Україна (U-19) − Білорусь (U-19) − 4:1
Україна: Кичак (Сидоренко, 46), Пінчук (Карноза, 46), Петров (Яворський, 46), Політило (Назарчук, 46), Ковальов, Коншин, Микицей (Сагайдак, 46), Мартинюк, Кравець (Коркішко, 46), Зозуля, Ярмоленко (Коноплянка, 46).
 

Голи: 1:0 Кравець (18), 2:0 Кравець (27), 3:0 Ярмоленко (30), 4:0 Коноплянка (46), 4:1 Трочинський (68).

 

Розклад матчів у 11-й відбірній групі Євро-2008 (U-19)

 

26 жовтня:
Україна − Азербайджан, Шотландія − Молдова

 

28 жовтня:
Україна − Молдова, Азербайджан − Шотландія

 

31 жовтня: Шотландія −
Україна, Молдова − Азербайджан

 

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: