Григорий СУРКИС: “Не политизируйте назначения Червоненко”


   Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс прокоментував призначення Євгена Червоненка на посаду голови Національного агентства з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року. «Давайте обговорювати конкретні дії Євгена Червоненка на чолі національного агентства, а не розглядати це призначення в тому контексті, як це намагаються розіграти політологи».

 

Очікування громадськості
«Я принципово не хочу коментувати призначення Євгена Червоненка в тому контексті, як цей факт намагаються розіграти політологи. Тому що вважаю некоректною власне постановку питання в такій інтерпретації, − зазначив Григорій Суркіс. − Некоректною, перш за все, стосовно громадськості, яка чекає від перших кроків керівника нового відомства не сплеску кулуарних інтриг та пересудів − чий він чи «на противагу кому» прийшов, а найскорішого вирішення цілої купи нагромаджених за дев’ять місяців проблем підготовки до Євро-2012. Адже агентство створене саме з цією метою».

 

До праці − без зволікань
«Тому давайте обговорювати конкретні дії Євгена Червоненка на цій посаді в рамках тих повноважень, що надані йому президентом та урядом, в жорстких рамках тих зобов’язань, котрі українська влада взяла перед УЄФА. Коли відбудуться ці дії, тоді й з’явиться предмет для професіонального коментаря. А поки бажаю керівнику Національного агентства з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року без зволікань зорієнтуватись в обстановці».

 

Обіцянка федерації
«У свою чергу, обіцяю, що Федерація футболу України надасть всю необхідну допомогу урядовій структурі стосовно вибору правильної системи координат і запропонує ефективну модель співробітництва з усіх питань підготовки до європейської першості», − підсумував президент ФФУ.

        

Источник: “ФФУ”

Новости партнеров

Комментарии: