У “Карпатах” – польський тренер-консультант воротарів

Починаючи із першого збору у Туреччині, у команді працює ще один тренер воротарів. Ним є відомий польський фахівець із підготовки вартових останньої лінії – Яцек Казімєрскі. Щоправда, цього спеціаліста ще наразі не зараховано у штат команди. Пан Казімєрскі виконує роль консультанта воротарів “Карпат”.

У ФК “Карпати” сподіваються, що з приходом цього закордонного фахівця карпатівські воротарі стануть надійніше виступати у чемпіонаті України, а для Мацєя Налєпи ця співпраця повинна бути кориснішою вдвічі. Польський легіонер отримає можливість закріпити за собою перший номер в “Карпатах” і стати, щонайменше, дублером Єжи Дудека у національній збірній Польщі.

Довідка:

Яцек КАЗІМЄРСКI. Народився 17 серпня 1959 рoку у Вaршaвi. Вихованець клубу Agrykolа (Вaршaвa, Польща). Воротар. Виступав за клуби Legiа (Вaршaвa) (зіграв 225 матчів), Olympiakos (Пірей, Греція), KAA (Ґeнт, Бельгія). В 1981-87 рр. у складі польської репрезентації зіграв 23 матчі. Двічі, але як запасний воротар (дублер Юзефа Млинарчика), був у складі збірної на чемпіонатах світу (1982, 1986 рр.). Найвагоміших успіхів досяг у складі “Лєґії” – перемоги у Кубку Польщі (1980 i 1981 рр.). Учасник матчів на Кубок УЄФА, зокрема проти італійського “Iнтернаціонале”, в сезоні 1985/86 рр.) i 1986/87 рр. Після завершення кар’єри Казім’єрскі зайнявся тренерською роботою. Був відповідальним за підготовку воротарів “Лєґії”, молодіжної, олімпійської та національної збірної. З січня 2004 р. відповідає за підготовку воротарів львівських “Карпат”.

Источник: “Карпати”

Новости партнеров

Комментарии: