Назван состав сборной Украины на товарищеский матч с Ливией

Напередодні товариського матчу між національними командами Лівії та України Олег Блохін визначив коло кандидатів, котрі готуватимуться до зустрічі 18 лютого у Тріполі. До складу увійшли 22 футболісти. Слід виокремити новачків – гравців львівських „Карпат” Тараса Кабанова та Юрія Беньо, захисника донецького „Металурга” В’ячеслава Чечера. Також можуть дебютувати у збірній одесити Сергій Симоненко та Костянтин Балабанов, які вже викликались до національної команди, однак на поле так і не вийшли.

Матч, що розпочнеться о 20:00 на столичному стадіоні „11 червня”, обслуговуватимуть арбітри ФІФА з Марокко. За домовленістю команди зможуть зробити по вісім замін (7 гравців + воротар). В Україну поєдинок у прямому ефірі транслюватиме телеканал „Інтер”. Офіційний сайт Федерації футболу України також відслідковуватиме перебіг подій у Тріполі в он-лайновому режимі.

В о р о т а р і: Олександр ШОВКОВСЬКИЙ (“Динамо” Київ), Дмитро ШУТКОВ (“Шахтар” Донецьк).

З а х и с н и к и: Олександр ГОЛОВКО, Юрій ДМИТРУЛІН (обидва – “Динамо” Київ), Сергій СИМОНЕНКО („Чорноморець” Одеса), В’ячеслав ЧЕЧЕР („Металург” Донецьк), Юрій БЕНЬО („Карпати” Львів), Богдан ШЕРШУН (ЦСКА Москва, Росія).

П і в з а х и с н и к и: Анатолій ТИМОЩУК, Олексій ГАЙ, Адріан ПУКАНИЧ (усі – “Шахтар” Донецьк), Олег ГУСЄВ, Денис ОНИЩЕНКО (обидва – “Динамо” Київ), Андрій ВОРОНІН (“Кельн” Німеччина), Сергій МІЗІН („Карпати” Львів), Євген ЛУЦЕНКО („Шинник” Ярославль, Росія), Сергій ШИЩЕНКО, Сергій ТКАЧЕНКО („Металург” Донецьк).

Н а п а д а ю ч і: Сергій РЕБРОВ (“Фенербахче” Туреччина), Тарас КАБАНОВ (“Карпати” Львів), Костянтин БАЛАБАНОВ, Олександр КОСИРІН (обидва – „Чорноморець” Одеса)

Источник: ФФУ

Новости партнеров

Комментарии: