Швед – у Львові, Сучков – на Кіпрі

Як повідомляє офіційний сайт ФК “Карпати”, нападник львівської команди Василь Швед днями перебував у складі івано-франківського «Спартака» на зборах у Криму.

Головний тренер спартаківців Богдан Блавацький повідомив, що його команда зацікавлена у послугах досвідченого форварда, тому клуб з Івано-Франківська намагатиметься домовитися про оренду Василя Шведа (на фото) у львівських «Карпат».

Як стало відомо “Високому Замку”, після одного із тренувальних матчів дався взнаки рецидив старої травми, і Василь Швед повернувся на кілька днів до Львова. Відомо також, що нападником “Карпат” цікавляться деякі клуби української “вишки”.

Зацікавлення ще одним футболістом львівських «Карпат» Андрієм Сапугою (останнім часом виступав за першолігові «Карпати-2») виявляє й інший претендент на вихід до вищої ліги – ужгородське «Закарпаття». Закарпатці зараз також перебувають на тренувальному зборі в Криму. Поїхав туди й Андрій Сапуга. Питання про його подальшу долю вирішиться перед початком нового сезону.

У перегляді в “Спартаку” також перебувають львів’яни Григорій Фамуляк та Ігор Краївський.

Тим часом на Мальті стартував XII міжнародний турнір національних збірних, у якому під прапором збірної Білорусії виступає “молодіжка”. У першому матчі підопічні Юрія Пунтуса поступились естонцям – 1:2. Щоправда, в останню хвилину виявилось, що на Мальту не поїхав виставлений на трансфер (?) “Карпатами” півзахисник Олексій Сучков. За інформацією білоруського “Пресболу”, головний тренер ярославського “Шинника” Олександр Побєгалов попросив залишити Сучкова в команді до кінця збору на Кіпрі, позаяк хоче подивитись на футболіста в кількох спарингах.

Передає зі Львова особистий кореспондент -=ПРО ФУТБОЛа=- Віктор Мельський

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: