“Волынь” обыгрывает южнокорейцев

В неділю “Волинь” провела черговий спаринг, iнформує fc.volyn.net. На цей раз суперником наших земляків у далекій Анталії став південнокорейський “Теджон Сітізенс”. Рік тому волиняни уже зустрічалися з цією командою в Туреччині і тоді перемога залишилась за “Волинню” 3:1. Не зрадила удача підопічним Віталія Кварцяного і у цьому році. Матч знову завершився на користь наших земляків з рахунком 1:0.

Волиняни, які грали другий матч за два дні виглядали не дуже свіжими. Крім того, як зазначив після матчу Віталій Кварцяний, в команді необхідно посилити ще як мінімум чотири позиції, тому у звітному матчі гравцям довелось демонструвати свою майстерність, адже корейці виглядили фізично краще. Не надто яскраве враження у цій грі справили два сербаи та німець, що знаходяться на перегляді. Естонець Ряхн Таавс з таллінської “Флори” (1981 р.н.) провів на полі 70 хвилин. З ним 9 лютого було укладено повноцінний контракт. Та не дивлячись на не надто сприятливий розвиток подій, Віталій Володимирович як завжди вгадав із заміною і білоруський нападник Лужанков, що вийшов на поле під кінець матчу, на передостанній хвилині гри забив переможний м’яч.

Волинь – Теджон Сітізенс (Південна Корея) 1:0

Голи: Лужанков 89

Наступний матч у Анталії “Волинь” проведе 18 лютого із російським “Спартаком” з Нальчика. До речі, востаннє команди зустрічалися між собою у 1991 році: у Луцьку перемогла “Волинь” – 1:0 (гол забив Федецький), а на Кавказі – росіяни і також 1:0. Хто переможе на нейтральному полі?

Источник: ФК Волинь

Новости партнеров

Комментарии: