“Карпаты” вернулись домой

Як повідомляє прес-служба львівських “Карпат”, команда у середу, 18 лютого, повернулися з другого тренувального збору в турецькому містечку Кіріш, що неподалік Антальї і напередодні від’їзду провели заключну контрольну гру на цьому етапі підготовки.

Суперником львівської команди мав бути латвійський „Вентспілс”. Проте з приїздом латвійці затрималися і “Карпати” зіграли з бориспільським “Борисфеном”. Відразу зауважимо, що у цій грі не брало участь карпатівські збірники – Беньо, Кабанов, Мізін, Налєпа, Ковальчук, Голбан.

Щодо перебігу поєдинку, який пройшов у супроводі проливного дощу, то до перерви на полі точилася рівна гра в основному на підступах до обох воріт. У другому таймі вже ініціатива була на боці “Карпат”, які створили декілька небезпечних моментів. Зокрема могли відзначитись Платон, Годвін та Фещук, яким проте забракло влучності. До того ж надійно зіграв воротар „Борисфена”. Склади команд: “Карпати” – Тлумак, Распопов, Бровченко, Донець (Назаров, 46), Сахно (Лучкевич, 13, Веприк, 63), Тимчишин, Хома, Годвін, Кіріце (Платон, 46), Йовічевіч, Фещук (Аньямке, 80); “Борисфен” – Бобко, Котелюх, Сизон, Хомин, Ковальчук, Гончар (Коновалов, 46), Савенчук (Максимов, 46), Зав’ялов (Анненков, 46), Клименко (Дмитрук, 46), Слабишев (Браєвич, 46), Костюк.

В день гри одному з провідних футболістів “Карпат” Ярославу Хомі виповнилося 30 років, з чим ми його і вітаємо! Загалом на другому турецькому зборі „Карпати” провели п’ять ігор: дві перемоги, дві нічиї та одна поразка, причому в чотирьох матчах ворота “зелено-білих” залишались „сухими”.

Зі Львова передає особистий кореспондент -=ПРО ФУТБОЛа=- Віктор Мельський.

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: