До Даниловського додались Лучкевич та Йовічевіч

Львів’яни пробудуть в Угорщині до 8 березня і проведуть там кілька контрольних поєдинків, перший з яких заплановано на 27 лютого проти волгоградського “Ротора”. 3 березня “Карпати” зіграють з “Кривбасом”, а 7 березня – з саратовським “Соколом”. Цікаво, що “Карпати” планували поїхати до Угорщини автобусом, але, подолавши кількадесят кілометрів по льодяній автотрасі і ледь не потрапивши в аварію біля Миколаєва, вирішили повернутись і скористатись послугами залізниці.

Як стало відомо “Високому Замку”, лише напередодні від’їзду нові контракти з клубом підписали капітан команди Юрій Беньо та Ярослав Хома.

Але не обійшлося і без несподіванок. Услід за Сергієм Даниловським відмовився продовжувати контракт досвідчений півзахисник команди Ігор Лучкевич (на фото). Цікаво, що Ігор пройшов попередні три збори з “Карпатами”, і, за словами наставників, справляв непогане враження. Тому дивно, що керівництво клубу до останнього часу відтягувало підписання нового контракту (угода з клубом у гравця завершується у липні цього року). Нагадаємо, що перше коло чемпіонату Лучкевич провів на орендних правах у сімферопольській “Таврії”. Як відомо, кримчани хотіли, аби Лучкевич і надалі залишався в їхній команді, проте іншої думки було керівництво львівського клубу. Якою буде подальша доля екс-гравця національної збірної України, наразі не відомо.

Ще одну сенсацію створив хорват Ігор Йовічевіч (за неофіційною інформацією, один із найбільш високооплачуваних футболістів клубу), який також залишився у Львові. Причина одна і та ж – проблема з контрактом.

Як бачимо, перед головним тренером Мироном Маркевичем постало непросте завдання щодо формування складу команди. Головне завдання у чемпіонаті – посісти місце не нижче восьмого. Бо в іншому випадку команда залишиться за бортом Кубка Інтертото і сплатить чималий штраф. Але чи зможуть впоратися із важливим завданням новоспечені дебютанти? Приміром, вже випав з обойми молдавський легіонер Олександр Голбан, в якого перелом ноги.

Источник: wz.lviv.ua

Новости партнеров

Комментарии: